Excel PROconsult – hvem er vi?

Excel PROconsult blev oprettet i 2016 som et sideprojekt ved siden mit arbejde. Med mine mange afsluttede projekter i forskellige jobs, har jeg udfordret mig selv på flere niveauer, således at alle projekter altid er blevet leveret med henblik på slutkundens krav og ønsker.

Jeg besidder er job, hvor jeg dagligt optimerer nuværende Excel-løsninger, således at mine kolleger får de mest effektive løsninger til deres opgaver. Derudover udvikler jeg forskellige slags løsninger til vores kunder, så de har værktøjerne lige ved hånden.

Med disse ting i baghovedet oprettede jeg Excel PROconsult, da jeg uden tvivl kan bruge mine kundskaber i mit eget firma. Det betyder at du som potentiel kunde kan gøre brug af mine mange evner til en opgave du går og bakser med. Jeg arbejder altid med mine ønsker og krav i baghovedet, og med min empatiske tilgangsvinkel, ender du med et produkt, du kan anvende i mange år.